Chinees Restaurant
en Japans Teppanyaki


De Lange Muur

Dobbe 15
8032 JV Zwolle

(Winkelcentrum Aa-landen)

Telefoonnummer:
038 - 454 37 85

Openingstijden:
Maandag t/m Zondag
Van 12:00 tot 22:00 uur
ook op alle feestdagen

Vanaf zaterdag 5 juni
Restaurant weer open!!
Maximum 50 gasten,
dus reserveer snel!

" Horen, zien en eten ...
... is proeven, genieten en beleven "

Een mooie vergelijking, die met de traditionele Tepanyaki ingrediŽnten formule wordt toegepast. 'Grillen op de bakplaat', dat is de betekenis van Tepangyaki. Daarom speelt hier de ijzeren grillplaat een zeer belangrijke, tevens centrale rol.

japanse tafel

Bij de grillplaat tafel ligt een kimono jas voor u klaar voor een sfeervolle start van een Japanse avond. Bij deze originele manier van eten worden eetstokjes als bestek gebruikt. Voor degene die geen feeling voor eetstokjes hebben, bieden wij een alternatief.

Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, worden de verse ingrediŽnten met aandacht klaar gemaakt. Vervolgens bereidt onze Japanse kok in uw aanwezigheid, de door u gekozen gerechten, op de hete bakplaat. Om het geheel af te ronden kunt u een selectie maken uit een van onze sauzen. Soyasaus voor vleesgerechten, vissaus voor vis en garnalen, chilisaus voor een scherpe smaak.

Het Japanse eten heeft helaas het imago dat het alleen uit vis en andere zeevruchten bestaat. Dat is gelukkig een misverstand! Uit onze kaart kunt u uit verschillende vleessoorten (zoals varken, kip, ossenhaas en lam) kiezen. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse gemengde groenten en Japanse Nasi.

japanse tafel

Naast Š la carte kunt u een keuze maken uit een Japanse viergangen menu, waarbij u zelf per gang een gerecht kiest. Als u de bonsai bomen door het Oosterse bos niet meer kunt zien, dan adviseren wij u om een verrassingsmenu van de Japanse kok te nemen.

De vier Tepangyaki bakplaten bieden plaats aan maximaal veertig gasten. Omdat er beperkte plaatsen zijn, raden wij u aan om tijdig te reserveren.

Wilt u meer informatie over de Japanse grillrooms hebben of heeft u nog vragen, wij staan klaar om uw telefoontje aan te nemen.