Chinees Restaurant
en Japans Teppanyaki


De Lange Muur

Dobbe 15
8032 JV Zwolle

(Winkelcentrum Aa-landen)

Telefoonnummer:
038 - 454 37 85

Openingstijden:
Maandag t/m Zondag
Van 12:00 tot 22:00 uur
ook op alle feestdagen

Vanaf zaterdag 5 juni
Restaurant weer open!!
Maximum 50 gasten,
dus reserveer snel!

" De Chinees van toen ...
  ... De Chinees van nu "

Nasi Goreng, Bami en Saté waren in het begin van de jaren zeventig de welbekende gerechten. Inmiddels zijn deze gerechten van toen onmisbaar op onze menukaart van nu. Onze koks zijn tegenwoordig gespecialiseerd in de Kantonese keuken, waardoor De Lange Muur zich in de afgelopen dertig jaar heeft ontwikkeld van een klein Chinees-Indisch restaurant tot een Chinees specialiteitenrestaurant.

NissenDe favoriete gerechten uit ons Kantonese menukaart zijn Sam Chau Kai (kip met zoetzure saus), Sie Chap Niu (ossenhaas met zwarte bonensaus) en Yoek Lap (gegrilde varkenhaas met ui). Maar neemt u ook eens Kai Ting (kip met groenten en cashewnoten), of Steak van het Huis (kip en biefstuk met gemengde groenten). U zult verrast zijn door deze Zuid-Chinese kookkunst.

Uiteraard kunnen deze gerechten in een vorm van rijsttafels worden besteld. Wij hebben deze voor u in allerlei soorten en smaken. Zo kunt u kiezen bijvoorbeeld uit Chinees Indische rijsttafel, dat met soep en ijs is inbegrepen of uit een uitgebreide viergangenmenu uit onze Kantonese keuken.

Mocht u moeite hebben om een keuze te maken, laat u zich dan aangenaam verrassen door onze chef kok. Deze maakt op basis van uw smaakwensen heerlijke gerechten van nu en ook wat van toen voor u klaar.

Tevens stellen wij u in de gelegenheid om met uw gezelschap, van minimaal tien personen, gebruik te maken van het Chinees loopbuffet. U heeft de keuze uit drie verschillende Zuidoost-Aziatische menu's. Om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen is reserveren van te voren uiteraard gewenst.

Naast familiebijeenkomsten, reünies of partijen is De Lange Muur ook zeer geschikt om bedrijfsfeesten te houden. Denkt u de volgende keer aan ons bij uw aankomende personeelsfeesten of zakelijke jubilea.

Mocht u nog speciale wensen hebben of wilt u meer informatie, kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen.