Chinees Restaurant
en Japans Teppanyaki


De Lange Muur

Dobbe 15
8032 JV Zwolle

(Winkelcentrum Aa-landen)

Telefoonnummer:
038 - 454 37 85


Openingstijden
Restaurant & Afhaal
Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00

Hemelvaartsdag
Moederdag
Eerste Pinksterdag
Tweede Pinksterdag
12:00 - 22:00

Chinees
Restaurant


A la carte
We heten u van harte welkom in ons Chinees specialiteiten restaurant. U kunt bij De Lange Muur heerlijk ontspannen en genieten van een mooi avond chinees diner.

Onze menukaart biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met de Oosterse gerechten uit de Chinees-Indische en Kantonese keuken. De samengestelde rijsttafels zorgen voor een complete ervaring uit de keuken van uw keuze. U kunt natuurlijk ook a la carte bestellen.

Download hier onze Chinees menukaart voor in het restaurant:
Chinees menukaart
Onze specialiteiten
Kantonese gerechten:
De Kantonese keuken is de meest beroemde Chinese keuken en komt uit de provincie Guangdong (Kanton) in het zuidoosten van China. Daarbij zijn diversiteit en kwaliteit de belangrijkste factoren van de Kantonese keuken. De gerechten zijn kleurrijk, niet te gekruid en erg fijn van geur en smaak.

Tipan gerechten:
Tipan gerechten is een stijl uit de Kantonese keuken. De gerechten worden geserveerd op een hete gietijzeren schaal, waardoor de geur en smaak nog beter tot hun recht komen. Voor zowel liefhebbers als fijnproevers een ware genot.

Menu van de chef:
Laat u lekker verrassen door onze chef-kok.
De chef-kok stelt een speciaal menu voor u samen. Het menu bestaat uit een variatie van Kantonese kip-, varkens-, beef- en/of tipangerechten. Daarbij bestaat een optie voor een menu met vis en garnalen. Ook kunt u uw favoriete gerechten aan ons doorgeven, die natuurlijk niet mogen ontbreken. Vraag naar de mogelijkheden aan één van onze collega's.