Chinees Restaurant
en Japans Teppanyaki


De Lange Muur

Dobbe 15
8032 JV Zwolle

(Winkelcentrum Aa-landen)

Telefoonnummer:
038 - 454 37 85

Openingstijden:
Maandag t/m Zondag
Van 12:00 tot 22:00 uur
ook op alle feestdagen

Vanaf zaterdag 5 juni
Restaurant weer open!!
Maximum 50 gasten,
dus reserveer snel!

"Afhaal"

Geen zin om na een drukke werkdag iets te koken. Of na een ontspannende vakantie in de keuken te gaan staan. Of u vraagt zichzelf af: 'Wat eten we vandaag?'. Kom dan naar onze afhaal om iets lekkers af te halen.

Onze afhaalkaart bestaat voornamelijk uit Chinese en Kantonese gerechten. Tevens beschikken wij over een klein assortiment Indische maaltijden.

Nieuw op onze menu kaart zijn de single menu en gezinsmenu. Voor degene die niet zoveel op kan en toch voordelig wil eten, is het single menu de juiste uitkomst. Het gezinsmenu is afgestemd op gezin, bestaande uit twee volwassen en twee kinderen.

Afhaal

Naast ons mooie restaurant beschikken wij over een aparte afdeling, waar u onze gerechten kunt afhalen. Deze afdeling is te bereiken via de afhaal ingang.

Wanneer u de bestelling aan onze medewerker doorgeeft, wordt uw bestelling in de computer ingevoerd. Deze wordt verzonden naar onze koks. Na betaling ontvangt u van ons een bestelbon met een wachtnummer, die omgeroepen wordt wanneer uw bestelling gereed is. Optioneel is de sambal die wij u kosteloos aanbieden. Deze treft u aan in een speciale bak. Voelt u zich vrij om hier gebruik van te maken. Tip: graag adviseren wij u, tijdens het wachten uw bestelling te controleren of uw gerechten goed aan ons zijn doorgegeven.

Tenslotte willen wij u erop attenderen, dat de mogelijkheid bestaat uw maaltijd per telefoon te bestellen. LET OP: wij bezorgen niet aan huis!!!

Voor telefonische bestelling en voor meer informatie over onze afhaal kunt u een kijkje nemen op pagina contact